Madeira eiland

madeira eiland




Funchal

Aan de zuidkant van het bloemeneiland Madeira, vindt u de hoofdstad Funchal. Met zijn ligging aan een schitterende baai en in de bergen, wordt Funchal door velen beschouwd als één van de mooiste steden in Portugal. De stad ontstond al in het begin van de 15e eeuw, kort na de ontdekking van het eiland. Vandaag de dag voelt u deze lange geschiedenis wanneer u door de oude straatjes slentert.

Het stadscentrum is levendig en u vindt er talloze pleinen, terrasjes, winkels, musea, restaurants, bars en de sfeervolle, overdekte markt ‘Mercado dos Lavradores’. De gezellige haven is dé plek om ’s avonds lekker te flaneren. Heeft u even genoeg van al deze gezellige drukte? Kom dan helemaal tot rust tijdens een bezoekje aan één van de vele tuinen, waarvan de ‘Botanical Gardens’ misschien wel de beroemdste zijn, of het serene Santa Catarina park.  Een ritje in de 

De hoofdstad Funchal heeft een zogeheten microklimaat, waardoor het weer hier heel anders kan zijn dan buiten Funchal, bijvoorbeeld op de luchthaven of in een andere badplaats. Regent het wanneer u aankomt met het vliegtuig? Dan kan het zomaar zijn dat de zon volop schijnt als u in de hoofdstad zelf bent.

De kabelbaan nemen? Echt supergaaf, inspiratie? >>> https://www.wanderwinks.nl/de-7-kabelbanen-van-madeira/ 


Aparthotel Imperatriz / gemiddeld beroordeling 8.3

Aparthotel Imperatriz is een klein familiehotel met een goede locatie. Op het dak vind je een klein zwembad met zonneterras en prachtig uitzicht op zee en de omgeving. Het à-la-carterestaurant serveert heerlijke maaltijden. Op korte afstand vind je tal van bezienswaardigheden, zoals het Christiano Ronaldo museum, de haven en het mooie Santa Catarina Park.


Ligging:

Aparthotel Imperatriz Ca. 500 meter van Funchal Het Lido strand op ca. 3 kilometer Bushalte op ca. 50 meter Restaurants en bars op ca. 10 meter Winkels op ca. 400 meter Vlak bij vind je het Christiano Ronaldo museum en diverse andere bezienswaardigheden


Hotelkamers

Studio Ca. 28 m² Telefoon* Televisie Kluisje* Wifi Kitchenette Koelkast Koffie-/theezetfaciliteiten 2-pits kookplaat Broodrooster (op aanvraag) Bad/douche Toilet Föhn Balkon met zitje.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 30 oktober 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct