Playa Blanca Lanzarote

playa blanca lanzarote




Lanzarote

Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische archipel. Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen, zoals in het indrukwekkende Nationale Park Timanfaya, maar ook de mooie en vooral schone stranden en de typische bouwstijl die te danken is aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique. Het hele jaar door kun je naar Lanzarote vliegen, want het klimaat is bijzonder aangenaam!Lanzarote Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische archipel. Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen, zoals in het indrukwekkende Nationale Park Timanfaya, maar ook de mooie en vooral schone stranden en de typische bouwstijl die te danken is aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique. Het hele jaar door kun je naar Lanzarote vliegen, want het klimaat is bijzonder aangenaam!


Playa Blanca

Playa Blanca is van oorsprong een klein vissersdorp dat is uitgegroeid tot een rustige toeristenplaats. Dit schilderachtige dorpje met voornamelijk witte huisjes is gelegen aan het zuidelijkste puntje van Lanzarote. Leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes zijn te vinden aan de gezellige boulevard welke tot aan het haventje loopt. Playa Blanca beschikt over drie kleine, witte zandstranden waaronder Playa Flamingo en Playa Dorada. Vanuit het haventje van Playa Blanca vertrekt de boot naar het buureiland Fuerteventura, dat ook zeker een bezoek waard is.

Playa Blanca Van oorsprong een klein vissersdorp

Gezellige boulevard

Drie kleine, witte zandstranden



7,9/ 10 Aparthotel Relaxia Lanzasur Club

Aparthotel Relaxia Lanzasur Club liggen in een prachtige groene tuin. Het heerlijke zandstrand Playa Flamingo is lopend te bereiken. Slechts enkele minuten en je staat met je voeten in het warme zand. Bij het resort hoef je je ook zeker niet te vervelen. Neem een heerlijke verfrissende duik en geniet van de Spaanse zon op een ligbedje. Een ontspannende massage in het wellnesscenter is ook mogelijk. Een lekker hapje eten kan in het buffetrestaurant. Hier worden lekkere gerechten geserveerd uit verschillende keukens. Er worden regelmatig thema avonden georganiseerd, waardoor je de hele vakantie door lekker gevarieerd eet. De heerlijk ruime bungalows maken de vakantie helemaal compleet. Voorzien van een eigen kitchenette, badkamer en privéterras kom je niks te kort tijdens je verblijf bij Lanzasur Club. (In het hoogsiezoen vooral op kinderen gericht maar daarbuiten niet)


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 1 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct