Leuke citytrip

leuke citytrip


 


Athene

Cultuurliefhebbers opgelet! Schatten uit de Griekse Oudheid liggen aan je voeten tijdens een vakantie Athene. Helemaal op de bekende Akropolis en in het Nationaal Archeologisch Museum. Maar wist je dat de Griekse hoofdstad ook een romantisch uiterlijk heeft? In de sfeervolle wijk Plaka flaneer je langs huizen met bougainvillea en vele wijnbarretjes. Het is de perfecte plek om te ontspannen na het sightseeing.


Hotel Plaka      * Beroordeeld gemiddeld met een  9

Beleef Plaka, op en top Griekse sfeer Hotel Plaka ligt op een toplocatie in het centrum van Athene. De gelijknamige wijk Plaka is het oudste deel van de stad met authentieke Griekse gezelligheid. Je struint langs de vele souvenirwinkels, flaneert over het gezellige Syntagma plein en zoekt naar echt antiek op de vlooienmarkt van Monastiraki. Dit hotel staat bekend om het supervriendelijke personeel. Dat begint elke ochtend bij het Griekse of Amerikaanse ontbijtbuffet. Verder hebben ze 24 uur per dag leuke tips voor je stedentrip Athene. Het dakterras van hotel Plaka heeft een schitterend uitzicht op de Akropolis en de loungebanken hier zijn de beste plek voor een lekker drankje. Dit is dé plek om je foto te maken voor het thuisfront. Naar huis zonder een selfie met het Parthenon kan natuurlijk niet. Maak je die overdag in het Griekse zonnetje of 's avonds bij het romantische maanlicht?


GRATIS: Wandeling onbekend Athene

Op een geweldige locatie Op 5 minuten van Syntagmaplein

Prachtig uitzicht op Akropolis

Grieks of Amerikaans ontbijt

Panoramisch dakterras


Faciliteiten

Gratis wifi in openbare ruimte

Gratis wifi op de kamer Receptie (24 uur) Inchecken: vanaf 15:00 uur, uitchecken: tot 11:00 uur Dakterras Lounge

Kamer

1-persoonskamer, Standard, 1-1 pers houten vloer, airco, telefoon, gratis wifi, tv, radio, gratis safe en dubbele beglazing koelkast bad of douche, haardroger en toilet kamer met 1 eenpersoonsbed


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 3 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct