Costa del Sol

costa del sol



In februari is het een leuk idee om er even tussenuit te gaan naar het zonnige Zuiden. Een paar dagen rust en genieten van de zeelucht is altijd wel goed voor je. Inclusief ontbijt en diner kun je ontspannen genieten in dit goed beoordeelde hotel, van je vrije dagen.


Costa del Sol

De Costa del Sol is gelegen tussen de badplaats Amuñécar en de legendarische Rots van Gibraltar en doet zijn naam eer aan. De temperaturen zijn er bijzonder aangenaam. Afrika ligt zo dichtbij dat je de kust bij helder weer ziet liggen. Brede zandstranden, gezellige barretjes, legio watersporten en vele prachtige golfbanen typeren deze Spaanse kustlijn. Naast zon, zee en strand biedt deze Andalusische Costa tevens een verrassend en afwisselend achterland. Kleine schilderachtige dorpjes naast grote steden als Granada, Sevilla, Córdoba en Málaga. Stuk voor stuk interessant en elk met een eigen karakter.


Hotel AluaSun Lago Rojo 8.2

In het populaire vissersdorpje Carihuela in Torremolinos ligt dit Adults Only hotel AluaSun Lago Rojo verscholen. Ga je vandaag genieten van het uitzicht vanuit de jacuzzi op het dak of ga je het bruisende Torremolinos óf Benalmádena verkennen? Beide bereik je zo lopend over de boulevard! ’s Avonds smikkel je van het buffet terwijl je nadenkt over wat het morgen wordt: neerstrijken onder een parasol aan het zwembad of de Spaanse zee op loopafstand? Met ook nog eens Málaga of Fuengirola op korte afstand om te bezoeken en de vele pitoreske dorpjes in de omgeving, is er genoeg te ontdekken! 


Strand op ca. 50 meter

Jacuzzi op het dak

Verbluffend uitzicht

Adults Only

Leuke ligging

vlak aan het strand in leuke wijk en Levendige omgeving

Op loopafstand van centrum

Op loopafstand van restaurants

Op loopafstand van strand

Mooi hotel met vriendelijk personeel.


Ligging

Bushalte op ca. 20 m

Centrum Benalmádena op ca. 2 km

Centrum La Carihuela op ca. 50 m

Centrum Torremolinos op ca. 1500 m

In levendige omgeving en in/aan een zijstraat

Luchthaven Malaga op ca. 10 km 


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct