Costa de Almeria

costa de almeria





Costa de Almería

Aan de Costa de Almería schijnt het zonnetje meer dan 320 dagen per jaar. Deze fantastische costa telt dan ook de meeste zon-dagen van heel Spanje, heerlijk! Dit is dé perfecte bestemming voor een zorgeloze vakantie: lange, brede zandstranden nodigen je uit tot luieren op een ligbedje en in de restaurants sieren tientallen tapas de menukaart. De wandelboulevards, waar je werkelijk uren over kunt flaneren, zijn prachtig en zorgen ervoor dat je een beetje fit blijft tijdens de vakantie.


Roquetas de Mar

Ben je plannen aan het maken voor een zonvakantie, maar weet je niet waarheen? Dan is dit de kans om Roquetas de Mar aan de Costa de Almería te ontdekken. Roquetas de Mar straalt een authentieke sfeer uit en hier is alles nog echt Spaans. Veel Spanjaarden gaan hier ook zelf op vakantie, dat zegt genoeg. Ontdek de mooie omgeving van Roquetas de Mar, dit is zeker de moeite waard. Even bijkomen op het terras met een drankje? Dan spreekt het bijna voor zich dat je hier de Spaanse tapas bij krijgt geserveerd. In Roquetas de Mar vind je genoeg restaurantjes; van internationale gerechten tot Spaanse tapasbarretjes. Maak ook een wandeling over de palmenboulevard voor dat heerlijke vakantiegevoel. Overdag is er genoeg te doen; wandelen, fietsen, een bezoekje aan het mooie strand, golfen. Een aanrader is een bezoek aan één van de grootste shoppingmalls van de regio; The Gran Plaza Shopping Centre. Zeker weten dat je hier een leuk presentje vindt voor het thuisfront. Tegenover Gran Plaza is er iedere donderdag een grote markt met wel 275 kraampjes, van 08.00 tot 14.00 uur. Heel erg leuk om te bezoeken! Daarnaast kan een bezoek aan de stad Almería ook echt niet uitblijven. Een sfeervolle stad met veel levendigheid en gezelligheid; Spaanse gezelligheid.


7,9 /10 Hotel Playacapricho


Hotel Playacapricho heeft een fantastische ligging aan het strand en midden in de toeristische wijk van Roquetas de Mar. In dit gezellige hotel is er voor ieder wat wils. Wandel naar een van de terrasjes om te genieten van de zon terwijl de kleintjes zich vermaken in de miniclub. Overdag is er animatie voor jong en oud, ook is er een spelletjesruimte. Het zwembad heeft een aantal hele leuke waterglijbanen en is omgeven door tropische palmbomen. Er zijn ook verschillende wellnessfaciliteiten aanwezig voor de nodige ontspanning.

De kamers van het hotel zijn lekker ruim en goed verzorgd. Je verblijft hier op basis van all inclusive. Het buffetrestaurant serveert heerlijke internationale en lokale gerechten. Zo hoef je tijdens de vakantie niet aan de boodschappen te denken! Wij wensen je een fijne vakantie in Hotel Playacapricho.

Direct aan het strand In de toeristische wijk van Roquetas de Mar

Vlak bij gezellige terrasjes en winkeltjes 


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 13 december 2022, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct