Athene

athene




Blue Sea Hotel

Dé perfecte combinatie van stad en strand

In Blue Sea Hotel geniet je van de kust maar kun je ook meteen de prachtige stad Athene ontdekken. Zo ligt het 4-sterrenhotel in Alimos op slechts een paar minuten lopen van het strand. Vlak bij het hotel tref je een tramhalte die dit hotel een perfecte uitvalsbasis maakt voor jouw stedentrip naar Athene. Zo sta je met de tram binnen een mum van tijd in het centrum van Athene.

In de wijk Plaka vind je veel door families gerunde taverna’s. Je kunt hier niet alleen heerlijk eten, er zijn ook veel kleine winkeltjes waar sieraden en keramiek verkocht worden. In de sfeervolle wijk Plaka flaneer je langs huizen met bougainvillea en vele wijnbarretjes. Het is de perfecte plek om te ontspannen na het sightseeing. De échte tip voor deze wijk is; Cine Paris. Dit is een openluchtbioscoop op een dak en is geopend van mei tot oktober. Koop een kaartje en bekijk hier een film onder de sterrenhemel terwijl je aan je linkerkant de Acropolis ziet schitteren. Hotel Blue Sea biedt de ideale kust/city combinatie!

GRATIS: Wandeling onbekend Athene

Nieuw bij TUI Genieten aan de Saronische Golf

Combineer stad en strand

Lichte en stijlvolle kamers

Met de tram naar het centrum


Ligging

Direct aan het strand en rustig gelegen

Jachthaven Alimos op ca. 700 m

Tramhalte Kalamáki op ca. 450 m


1-persoonskamer

Standard, 1-1 pers houten vloer, airco, tv en gratis safe koelkast en koffie- & theezetfaciliteiten douche, haardroger, badslippers en toilet kamer met 1 tweepersoonsbed balkon.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 16 januari 2023, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct