Puglia

puglia
HOTEL Masseria Corte degli Asini


Verblijf in een kleinschalig en perfect hotel genaamd "Masseria Corte degli Asini".  De chique naam is een voorbeeld van het hotel zelf. Dit vierstellen hotel is echt een leuk solo plekje!  Gelegen in het zo geliefde Puglia, in het Zuid Oosten van deze streek in Bella Italia. Een mooi en kraakhelder viersterren hotel,  rustig gelegen tussen de olijfbomen. in een mooie tuin met zwembad en jacuzzi. Vanuit hier kun je Puglia ontdekken, het is centraal gelegen en bij terugkomst van een dagje uit kom je hier helemaal tot rust. Je voelt je hier altijd erg welkom! Voor meer informatie over het hotel, klik door via boeken. 

Op 20 minuten rijden van het complex ligt de zee met een strand en ligbedden, je kunt ook de andere kant oprijden waar je de Ionische zee vindt, want  het Zuiden van Puglia, dit prachtige stukje Italië, is niet meer dan 65 kilometer breed. 

Slenter door de pittoreske straatjes van Puglia, de pure Italiaanse sferen en geniet van de mooie natuur.

De witte huisjes van Ostuni,  zijn o.a. een bezienswaardigheid, maar ook de omringede dorpjes en natuur zijn prachtig om te verkennen.

Ostuni ligt op 30 kilometer.  Het allerbekendst is wel Alberobello, met de  historische witte punthuisjes, gelegen op 20 kilometer. 

Wandelen? Je kunt het park National Terre delle Grevine bezoeken, waar je werkelijk prachtige wandelroutes vindt.   Er is zoveel mogelijk in Puglia, en het is fijn als je kunt verblijven in een zeer gemoedelijk hotel welke zeer goed aangeschreven staat. 


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 5 februari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct