Dromen op Karpathos

dromen op karpathos
8,6 /10 Appartementen Venezia 


Midden in een schitterende tuin vol bomen en bloemen ligt Appartementen Venezia. De hele familie zorgt voor een onvergetelijk verblijf in deze Selections en maken het je graag naar je zin. Het is hier het echt genieten en je komt helemaal in de relax stand. De ligging is ook top. Op een korte afstand ligt een rustig zandstrand, heerlijk om hier gedurende de dag te genieten van de azuurblauwe zee en de zon.

De sfeervolle appartementen liggen verspreid over vier  gebouwen. Tussen de appartementen in ligt het zwembad, waar de zonnebedjes er uitnodigend voor je bij staan. Met een heerlijk koel drankje van de poolbar is het hier wel goed vertoeven. Het ontbijt en diner kun je erbij reserveren als je dat wilt, deze voortreffelijke maaltijden worden door de eigenaar zelf klaar gemaakt met veel passie en liefde voor de Griekse keuken. Dat moet je proeven! Er zijn mooie wandelpaden op Karpathos Via kronkelende bergweggetjes kom je langs idyllische dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan, je ontmoet de authentieke eilandbewoners welke ontzettend vriendelijk zijn.  Natuurlijk kun je ook een excursie boeken om meer van het eiland te zien.  


Omgeving

afstand tot strand circa 20 meter (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )

aan de rand van het centrum

afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer

 afstand tot haven circa 3 kilometer

afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 3 kilometer

afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1 kilometer.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 5 februari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct