Ontspannen vakantie

ontspannen vakantie4 You Selection Hotel & Apartments

Op het veelzijdige Griekse schiereiland Chalkidiki is 4 You Selection Hotel & Apartments te vinden. Op 150 meter van het strand en 300 meter van het centrum, dus gunstig gelegen voor de strandliefhebber.

Naast het zandstrand is het ook heerlijk vertoeven op de gratis ligbedjes aan het zwembad van het complex, ontspan en voel de zonnestralen op je huid. Wat natuurlijk wel belangrijk is, is dat je met het warme weer goed gehydrateerd blijft. Aan de pool bar haal je je drankjes. Voor een lekkernij loop je makkelijk naar het dichtbij zijnde bakkertje. De omgeving van Chalkidiki is werkelijk prachtig. Vanuit je kamer heb je zicht op de bossen of op de eindeloze zee. Vergeet je alledaagse routine en kom helemaal tot rust in deze kalme natuur. Ontdek de de idyllische baaitjes en droom weg bij de de azuurblauwe zee.

Gastvrij personeel

Dicht bij een heerlijk zandstrand

Ruime kamers

Vlak bij het centrum van Metamorfosi


4 You Selection Hotel & Apartments

1 x studio

voordeeltarief standaard 1 Volwassene

do, 01 jun 2023

8 dagen

Transfer kan worden toegevoegd

Heenreis donderdag 1 juni 2023 16:45 Amsterdam (AMS) Uitgevoerd door Transavia

Terugreis donderdag 8 juni 2023 21:20 Thessaloniki (SKG) Uitgevoerd door Transavia


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 februari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct