Verborgen pareltje in Turkije

verborgen pareltje in turkije




Dalyan

Minder bekend maar zeker bemind door velen! 

Dalyan is prachtig, gelegen aan de Dalyan Rivier, een heel mooi natuurgebied. Leuke winkeltjes en restaurants en een paar gezellige barretjes. Gezellig en niet massaal zoals sommige andere badplaatsen in Turkije. Je vindt er geen all/inclusive hotels. Overal zeer vriendelijke mensen. Elke zaterdag is er een markt. In de omgeving van Dalyan kun je mooi wandelen en fietsen. Met een bootje kun je naar het witte zandstrand met super helder blauw water, schitterend strand!  Het strand is groot en schoon, er staan voldoende bedjes en het wordt gedeeltelijk beschermd i.v.m. zeeschildpadden die er hun eieren leggen. Club Mel ligt aan het eind van het vriendelijke dorp Dalyan. Via een mooi voetpad langs de rivier loop je in 20 minuten naar het dorp. Onderweg vele restaurantjes waar je lekker aan het water zit. De gehele omgeving is mooi  schoon en veel groen.


Club Mel

Club Mel is gelegen in Dalyan met uitzicht op de bergen. Het personeel van Club Mel is erg vriendelijk, zij zullen er werkelijk alles aan doen om je verblijf in het hotel aangenaam te maken. De recensies spreken boekdelen; een goede 8.4! Het is een mooi complex,  heeft een fijne en supergrote tuin en uit de recensies lees ik alleen maar, supervriendelijk en gastvrij!  Je kunt ook een fiets huren om snel in het centrum van het dorp te zijn, of maak een mooie wandeling langs de rivier, echt genieten! Club Mel heeft zelf ook een restaurant en een poolbar. 


Zwembaden

1 buitenzwembad 1 kinderbad Zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols 

Faciliteiten

7 gebouwen met 2 verdiepingen Er zijn geen liften aanwezig

30 studio's en appartementen 24-uursreceptie

Lobby Tuin Gratis wifi bij het zwembad 


Hotelkamers

Studio (1-2 personen) Telefoon* Airconditioning* Satelliettelevisie Kluisje* Wifi Kitchenette Koelkast 2-pits kookplaat Koffie-/theezetfaciliteiten Magnetron Bad of douche Toilet Balkon of terras met zitje

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 maart 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct