Wakker worden in Afrika

wakker worden in afrikaKOLOLI

Deze badplaats in het Westen van Gambia laat zich kenmerken door het brede en langgerekte Kololi Beach. Met zijn hagelwitte zand, de wuivende palmen en het diepblauw water van de Atlantische Oceaan is het hier goed toeven onder een rieten parasol. De hele dag varen vissers af en aan op het strand, dus wie trek krijgt kan genieten van vers gevangen vis. De vissers zijn erg vriendelijk, net zoals de rest van de bevolking van Gambia, en het is dan ook niet raar dat de kustregio de bijnaam 'The Smiling Coast' heeft gekregen. Bij TUI verblijf je in een hotel of appartement op loopafstand van het strand van Kololi, dus je bent er zo.  In het natuurpark het Brijilo Forest kun je wat van de Afrikaanse natuur bewonderen. 


HOTEL BAMBOo GARDEN

Genieten op z'n Gambiaans Als luxe geen eerste prioriteit is maar gezelligheid en sfeer wel, dan is dit eenvoudige 2,5-sterrenhotel in Kololi het perfecte logeeradres in Gambia. In het knusse Bamboo Garden geniet je van een ontspannen vakantie. Van de receptionist tot aan de pool boy, iedereen begroet je met een grote glimlach. Overdag relax je aan het zwembad in de gezellige binnentuin van Bamboo Garden. Of stap naar buiten. Het strand van Kololi vind je op slechts enkele meters lopen. 's Avonds lounge je in een van de restaurants en bars om de hoek of ga voor een gezellig avondje uit naar de Senegambia Strip. Een heerlijke plek om te genieten van Gambiaanse zon.


Knus hotel met fijn zwembad

Op vijf minuten van het strand

Restaurants en bars om de hoek

Gelegen in het gezellige Kololi

Met drankje relaxen aan zwembad

Optioneel: Local Lunch Experience!


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 25 maart 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct