Tenerife

tenerife




Puerto de la Cruz ligt in het noorden van Tenerife en is een favoriete bestemming onder toeristen. Dit bruisende vakantieoord vindt u in de prachtige regio van de Orotavavallei, een oase van weelderig groen landschap en tropische fruitplantages. In de oude stad treft u een typisch Canarische sfeer. Rond de oude vissershaven heerst een gezellige bedrijvigheid in de smalle straatjes met traditionele cafés en bars. Bezoek ook zeker de pittoreske haven. 

Stranden

Echter bestaan deze uit zwart zand en zwarte keien. De twee populairste stranden van Puerto de la Cruz zijn het vrij kleine Playa Martianez en het veel grotere Playa Jardin, waar enkele bars en restaurants met terrasjes te vinden zijn.

De witte kapel, Capillo San Telmo, stamt uit de achttiende eeuw en staat langs de wandelpromenade aan de kust. In hetzelfde gebied ligt het Iglesia de San Francisco. Dit is een kerk in de typisch Canarische stijl die uit het jaar 1600 stamt. Het Castillo San Felipe staat in het westen van Puerto de la Cruz. Vanaf dit fort heeft u een mooi uitzicht over het strand Playa Jardin en het verderop gelegen Punta Brava.


Coral Teide Mar

Het 3-sterren Coral Teide Mar ligt net buiten Puerto de la Cruz en is perfect om alles te verkennen wat het noorden van Tenerife te bieden heeft. Het complex ligt op ongeveer een kwartier wandelen van het strand en vlakbij de Botanical Garden. In Puerto de la Cruz tref je een typisch Canarische sfeer met smalle straatjes en de pittoreske haven. In het restaurant van Coral Teide Mar kun je je dag beginnen met een heerlijk ontbijt. In de tuin vind je een groot zwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen. Hier kun je lekker ontspannen op je ligbedje van de zon genieten. Toe aan iets actiefs? Sla dan een balletje op de tennisbaan. Je zult je hier goed vermaken.


Ligging

Omgeving van het hotel is heuvelachtig

Op ca. 900 meter van het strand

Op ca. 1 kilometer van het centrum van Puerto de la Cruz

Winkels, restaurants en bars in de directe omgeving

Bushalte op ca. 400 meter

Botanical Garden op ca. 400 meter

Loro Parque op ca. 3,5 kilometer


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 9 mei 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct