Ibiza Vibes

ibiza vibes



Recensie (kopie van website van reisaanbieder) 

San Antonio 

San Antonio is een leuke plek met restaurants, bars en veel souvenir shops. Op loopafstand ligt San Antoni de Portmany, een leuke route om te wandelen, je ziet veel onderweg, maar ook te bereiken met de watertaxi (10 min, €4). Hier is het strand mooi!  Gezellige eettentjes waar je goed én niet al te duur kunt eten met uitzicht over de baai en kunt genieten van de prachtige zonsondergang.

Ontdek Ibiza! De Sunset cruise is n échte aanrader. Supervriendelijke crew, open bar, zwemmen en snorkelen in prachtige baaien, waar het zeewater blauw (écht blauw) en kristalhelder is én uiteraard die schitterende zonsondergang.

De Secret Island excursie gedaan, ook héél tof! Je komt langs de "geheime" (wel toeristische) plekken van het eiland, zoals Es Vedra, les Salines (waar het Sal de Ibiza vandaan komt, 100% natuurlijk zeezout) én de hippiemarkt in Las Dalias. Ibiza is écht n geweldige vakantiebestemming! Relaxed, open minded én zomerse temperaturen.  Helemaal tot rust gekomen, heerlijk.



Vibra Riviera

Vibra Riviera (ex Playasol Riviera Hotel) is een heerlijk 3-sterren hotel aan de San Antonio Bay met een prachtig uitzicht op zee. In de directe omgeving vind je tal van winkels, restaurants en het strand. In Vibra Riviera heerst een relaxte sfeer. Geniet van een verkoelende duik in het zwembad en ontdek het gezellige en levendige centrum van San Antonio.

Ligging

Vibra Riviera (ex Playasol Riviera Hotel) Op loopafstand van het strand

Ca. 3,5 kilometer van het centrum van San Antonio

Op korte afstand het openbaar vervoer

Ca. 200 meter van de veerboot

Hotelkamers

Standaardkamer (1-3 personen) Telefoon* Airconditioning Televisie Kluisje Wifi Bad/douche Toilet Föhn Balkon met zitje

Activiteiten & ontspanning Minigolf* Diverse spelletjes* Watersporten aan het strand*


Spanje Ibiza Vibra Riviera

(Ex Playasol Riviera Hotel) 1 persoon 8 dgn (7 nch) Inchecken: 25 sep 2023 (ma) Uitchecken: 02 okt 2023 (ma)

1 × Standaardkamer Logies en ontbijt € 533,00 Calamiteitenfonds € 2,50 Reserveringsbijdrage € 37,50 Korting € -25,00 Totaal € 548,00


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 23 mei 2023>>
> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct