Vier het voorjaar aan zee

vier het voorjaar aan zee




OBA

Ben je op zoek naar rust en ruimte, dan is het pittoreske plaatsje Oba echt iets voor u. Deze sfeervolle vakantieplek bevindt zich op slechts drie kilometer van Alanya en is een uitstekende uitvalsbasis om te genieten van deze grote stad en haar omgeving.

Oba bestaat voornamelijk uit laagbouw met een gezellig centrum met mooi geplaveide winkelstraten vol leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Het vele groen en de tropische gewassen zorgen voor een mediterrane sfeer. Hier proef je nog het lokale leven in een pittoresk landschap met sinaasappel- en citroenplantages.

De lokale overheid doet er ook alles aan om het authentieke karakter van Oba te behouden.  Het mooie strand van Oba heeft een gezellige boulevard vol met kleurrijke bloemen en palmbomen.

Sportievelingen vinden hier een uitstekende route om te joggen en oefeningen te doen op de fitnesstoestellen die over de gehele boulevard zijn aangelegd. Aan het strand vind je vele gezellige strandtenten en kun je tal van watersporten beoefenen.


Horizon Aparthotel 

Horizon Aparthotel in Oba is al jaren geliefd en heeft dan ook uitstekende beoordelingen.

Dit aparthotel raden wij je aan als je op zoek bent naar ontspanning,

Turkse gastvrijheid of er toch op uit wil gaan. Horizon Aparthotel heeft het allemaal!



Faciliteiten

1 gebouw met maximaal 4 verdiepingen 1 lift 56 kamers en appartementen 24-uursreceptie Lobby Tuin Wifi Kapsalon* Openbare parkeerplaatsen *Tegen betaling

Ligging: Horizon Aparthotel

l Ca. 250 meter van het strand Centrum van Oba op ca. 1 kilometer Alanya op ca. 2,5 kilometer Bushalte op ca. 50 meter Winkels, restaurants en bars op loopafstand

Sport & Ontspanning

Turks bad* Sauna* Massages en schoonheidsbehandelingen* Nederlandstalige kinderanimatie 1 avond per week livemuziek


1 × Standaardkamer

Logies en ontbijt € 464,00

Vroegboekkorting € -8,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Totaal € 456,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 6 november 2023 >>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct