Oh la la Voorjaar op Kreta

oh la la voorjaar op kreta
Soms is het nodig voor jezelf om nu al iets te boeken voor 2024  :-) Wat dacht je van Stalis, op het mooie Kreta!? 


Stalis/Stalida

Stalis is een kleine (wel toeristische) badplaats op het Griekse eiland Kreta. Stalis wordt ook wel ‘Stalida’ genoemd en ligt tussen de populaire badplaatsen Chersonissos en Malia in.

Je vindt er een mooi lang en breed wit zandstrand om heerlijk te genieten van de Griekse zon.  De ultieme bestemming voor een ontspannende vakantie.

Hou je van lekker eten? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. In de authentieke Griekse restaurants eet je geweldige vlees- en visgerechten, maar ook smaakvolle vegetarische maaltijden. Denk aan Gyros, Moussaka, Calamares en Tzatziki. En natuurlijk sluit je de dag af met een glaasje traditioneel Griekse Ouzo. Yamas!

Je kunt vanuit Stalida beide kanten op wandelen, zowel naar Malia als naar Chersonnissos. Het eiland verder verkennen kan ook gemakkelijk met de lokale bus, je vindt deze aan de hoofdweg van het dorp,  deze bus brengt je makkelijk naar andere bijzondere plekken op het eiland,  zo kun je bv met de rechtstreekse buslijn een dagje naar de hoofdstad Heraklion en/of het schilderachtige Agios NIcholaes. Natuurlijk zijn er ook nog meer dan genoeg andere plaatsen zoals Irapetra (Zuid Kreta) is met het openbaar vervoer goed te bereiken.  Een scooter of auto huren is natuurlijk ook mogelijk.   Ontdek jij Kreta in het voorjaar!?Appartement Maria Lambis >>> 8,0 Fantastisch


Rustig gelegen Veel Nederlanders Gemoedelijke sfeer Appartementen Maria Lambis is een gezellig complex op loopafstand van het strand en het centrum. Op het complex hangt een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het zwembad is gelegen in een mooi aangelegde tuin. Hier kun je genieten van de prachtige bloemen en de Griekse zon! 

Rustig gelegen

Kleinschalig en gemoedelijk

Vlakbij het strand


1 Volwassene (1 x € 487,76) € 487,76 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Vroegboekkorting € -18,90 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief 

studio type A geschikt voor 1 tot 2 personen 1 Volwassene € 472,36p.p

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 november 2023 >>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct