Costa del Sol

costa del solVoor het voorjaar in Nederland er even tussenuit naar de zon? Het geeft je een voorsprong op de zon en vitamine D boost, laad jezelf op!


Benalmádena

Het gezellige en veelzijdige plaatsje Benalmadena aan de Spaanse Costa del Sol is een perfecte plek om te genieten van het zonnige voorjaar in Zuid Spanje. Behalve zonnebaden is het heerlijk om hier te wandelen langs de kust, over de boulevard of door de pittoreske Spaanse straatjes. Benalmadena is een bekende toeristische plaats aan de Costa del Sol.

Het biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden, zoals het dorp zelf, gelegen in het bovenste deel van de gemeente, met traditionele architectuur die de oorsprong weerspiegelt en prachtige panoramische uitzichten; verderop ligt een gebied, Arroyo de la Miel  genoemd, waar het grootste deel van de bevolking woont en waar je het lokale Spaanse leven ervaart, wandel door de idyllische Spaanse straatjes en neem plaats bij een lokale tapasbar. De rijkdom aan toeristische voorzieningen is groot in Benalmadena.  De kust met zijn mooie stranden en boulevard zijn goed verzorgd en hier vindt je dan ook de meeste hotels. ook is er een casino, golfbanen en een gezellige haven waar genoeg te doen en te zien is.


d.d. 11/11 JOUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR! Vertrek van Amsterdam, maandag 05 februari 2024 terugkomst zaterdag 10 februari 2024.

verzorging Logies + ontbijt.

Prijs 1 persoon  € 455 p.p. incl. vlucht + transfer.

Voor meer informatie over het Hotel en deze vakantie klik door via boeken.

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 11 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct