In april? Ja ik wil! Wandel op Zakynthos

in april ja ik wil wandel op zakynthos




Laganas

Deze kustplaats ligt in de buurt van Zakynthos-Stad en heeft een uitgestrekt zandstrand met een gezellig centrum.

In het voorjaar kun je hier prachtige wandelingen of tochten maken en genieten van de droomuitzichten over de Ionische zee. April doet wat ie wil, ook op Zakynthos, maar meestal schijnt de zon hier al. De gemiddelde temperatuur op Zakynthos in april is 20 graden maar het kan ook zomaar 24 graden worden. In ieder geval goede weersomstandigheden om ontspannen of actief bezig te zijn in de natuur. 

Ook leuk: Slenter door de lange hoofdstraat waar je de meeste winkels, restaurants en bars vindt. In Zakynthos stad is het goed shoppen: of je nu een leuk souvenir zoekt, een mooi sieraad of een nieuwe outfit voor je eilandleven. In de avond is er een markt in de stad en koop je heerlijke lokale producten zoals maiskolven, mandolato (een soort nougat) en een fles olijfolie voor je volgende etentje thuis. 

INSPIRATIE WANDELTOCHTEN ZAKYNTHOS>>>>  https://www.alltrails.com/nl-nl/greece/zakynthos 


Appartementen Janno Beach

Dit is een kleinschalig appartementencomplex in de populaire badplaats Laganas en de ligging is top. De accommodatie ligt direct aan het zandstrand en het bruisende centrum ligt op 10 minuten loopafstand. 

De appartementen van Janno Beach zorgen voor een heerlijke nachtrust. Wil je van een prachtig uitzicht genieten? Boek dan een studio of appartement met zeezicht. Voor het gemak kun je ook voor iedere ochtend een ontbijt bij boeken, een goed begin van de dag! De Griekse eigenaren doen er alles aan om jouw verblijf in Janno Beach zo plezierig mogelijk te maken en staan graag voor je klaar. Wil je zwemmen in het zwembad, of toch liever in de zee? Doordat het allemaal in de buurt ligt, kun je het hier zelfs afwisselen.

Rondom het zwembad staan comfortabele ligbedjes en parasols. Bij de ruime poolbar, kun je zowel overdag als 's avonds een lekkere maaltijd bestellen en de sfeer is gezellig.


8,4 Fantastisch

Na een paar passen al op het strand

Plof neer op een ligbedje op het zonneterras

Zeer vriendelijk personeel

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 430,65) € 430,65 Logies/  inclusief Bijdrage SGR garantiefonds/  inclusief Calamiteitenfonds/  inclusief Reserveringskosten /Inclusief Subtotaal € 430,65 Te betalen op bestemming Toeristenbelasting € 3,50 Toeristenbelasting: circa 0,50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 3,50 Totaal € 434,15

Voor meer informatie over het Hotel & alle details over deze vakantie, klik door via boeken. Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct