Sevilla

sevilla



Boek een vakantie naar Sevilla en leer door echte professionals de flamenco dans. Het kan!  De gepassioneerde dansers nemen je graag mee door de smalle straten in het historische centrum van deze stad in het zuiden van Spanje. Kijk eens om je heen en laat je verwonderen door culturele bezienswaardigheden als het Alcázar. Terwijl je geniet van lekkere tapas op een terrasje kun je alle indrukken van dit imposante paleis verwerken.


Hotel Ilunion Alcora Sevilla is een 4 sterren hotel en vind je aan de westkant van de Guadalquivir rivier, net buiten het centrum van Sevilla. Dat maakt dat dit hotel een perfecte locatie heeft voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning in combinatie met een stedentrip. 

Ga naar Plaza de España, de Giralda en de Metropol Parasol. Geniet van de lekkerste tapas bij een van de vele restaurantjes. Daarna maak je nog een laatste avondwandeling door het centrum voordat je weer terug gaat naar je fijne en rustige uitvalsbasis.

* Klassiek hotel met zwembad * Het hotel heeft een sauna en fitnessmogelijkheden * Ligging Bushalte op ca. 500 m *  Casino Admiral Sevilla op ca. 1000 m.

Gratis stadstour vanaf november

Grote tuin met terras

Ontspannen op ligstoelen

Gezellige café-bar Vriendelijk personeel Erkend met eco-label


Reisduur: 4 dgn (3 nachten)

Verzorging: Logies ontbijt

Vervoer:

Vliegtuig Heenreis Datum: ma 15-01-2024 Vertrek: Amsterdam, 16:50 Aankomst: Sevilla, 19:45 Vervoer:HV, Economy Non-stop vlucht

Terugreis Datum: do 18-01-2024 Vertrek: Sevilla, 12:40 Aankomst: Amsterdam, 15:40 Vervoer:HV, Economy Non-stop vlucht

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 16 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct