Een heerlijk plekje op Sicilië

een heerlijk plekje op sicilie




LETJOJANNI

Letojanni is een lief idyllisch, klein plaatsje gelegen in het Noorden van Sicilië met een mooi en vrij lang zand/kiezel strand.  Het lieflijke dorpje staat bekend om zijn vriendelijke inwoners en de nette omgeving.  Op de gezellige boulevard is het echt genieten en genoeg te beleven. 

Vanuit Letjojanni kun je veel leuke plekken ontdekken op Sicilië. Je kunt bv met de bus en boot naar het wat meer toeristische Taormina gaan, maar ook de dorpjes rondom gelegen en in het binnenland zijn leuk om te ontdekken, volg de sinaasappelbomen en vraag naar de Markt! Natuurlijk kun je ook een auto huren.  Op 15 kilometer van het complex ligt ook een golfbaan, voor de liefhebbers.

* Parasailen in Letjojanni kan ook, zie foto.


Hotel Da Peppe


Tijdens een verblijf in Da Peppe hotel kom je volledig in Italiaanse sferen. Dit gemoedelijke hotel is ingericht met tal van kunstobjecten van eigenaar Peppe, waarin je je direct thuis voelt. Naast de ideale ligging in het gezellige centrum van Letojanni, is het ook heerlijk om de lekkerste gerechten te proeven in het (buiten)restaurant. En wat denk je van een lekker dagje zonnebaden op het privéstrand Da Peppe? Buone vacanze, fijne vakantie!

Ligging:

Da Peppe in Letojanni Da Peppe hotel ligt in het centrum van Letojanni. De dichtstbijzijnde winkeltjes, restaurants en bars vind je al op ongeveer 15 meter afstand. Het complex ligt bovendien, afgescheiden door een weg, aan het privéstrand. De badplaats Taormina ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Op zo’n 300 meter vind je een bushalte, een taxistandplaats vind je op ca. 200 meter en het treinstation ligt op ongeveer 800 meter afstand.

Faciliteiten:

Da Peppe Het 3-sterrenhotel Da Peppe bestaat uit 49 kamers, die in 1 gebouw verspreid liggen over maximaal 4 verdiepingen. Bij de receptie staat 24 uur per dag iemand voor je klaar en daar vind je ook de lobby. Verder zijn er 2 liften. Met geweldig uitzicht op zee geniet je van heerlijke maaltijden in het buitenrestaurant, dat beschikt over een terras direct aan het strand. Daarnaast is er ook een binnen restaurant. Van juni tot en met oktober kun je voor verkoelende drankjes terecht in de buitenbar. Buiten deze periode is er een bar binnen in het complex.

Het privéstrand van het hotel bestaat uit zand en kiezels en hier kun je lekker wegdromen in de zon. Je maakt er gratis gebruik van ligbedden en parasols.

Tegen betaling biedt het hotel 2 parkeerplekken. Verder kun je in de openbare ruimtes van Da Peppe gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Da Peppe zijn ruim en comfortabel en beschikken over airconditioning, een telefoon, satelliettelevisie, koelkastje (tegen betaling), wifi (gratis) en een kluisje (tegen betaling). De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn. Daarnaast heb je de beschikking over een balkon met zitje.

Golfbaan:

Wil je ook weleens iets anders dan luieren op het strand? Sla dan eens een balletje op de golfbaan. Deze bevindt zich op ongeveer 15 kilometer van het complex.

Verzorging Zomer : Da Peppe Je verblijft in Da Peppe op basis van Logies & Ontbijt.


Bij doorklikken zie rechts in de kolom bij de reisaanbieder de totaal prijs. 

1 × Standaardkamer Logies en ontbijt € 691,00 Vroegboekkorting € -39,00 Totale reissom € 652,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 19 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct