Viva Espana

viva espana




Fuengirola

Het gezellige stadje aan de Costa del Sol is perfect voor een fijne zonnige week aan zee. Het heeft een mooi strand, gezellige haven en lange boulevard. Je vind er veel fijne restaurantjes met goed eten en alles 

is redelijk te doen op loopafstand. De stad doet schoon aan en er is genoeg te beleven. veel leuke en interessante excursies! Ontdek met gemak meer van het authentieke Spanje, er zijn veel manieren vanuit Fuengirola!


Appartement Las Palmeras

Volop genieten van zon, zee, strand en 2 heerlijke zwembaden en dat ook nog eens in het hart van de Costa del Sol. Boek snel en vier je vakantie in Hotel Las Palmeras affiliated by Fergus in Fuengirola. De ligging van dit hotel is bovendien uitstekend om alle leuke (bad)plaatsen aan de kust én in het achterland te ontdekken. Waar wacht je nog op?

Ligging;

In het centrum van de gezellige badplaats Fuengirola

Tegenover de haven

In de directe omgeving diverse winkels, restaurants en bars

Het zandstrand La Cepa ligt op circa 200 meter

De stad Malaga ligt op ongeveer 25 kilometer afstand

De badplaats Marbella ligt op zo’n 30 kilometer

De badplaats Torremolinos ligt op circa 15 kilometer

Een bus- en treinstation op circa 250 meter


1 × Standaardkamer Logies en ontbijt € 701,00 Vroegboekkorting € -63,00 Korting € -50,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Totaal € 588,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct