Cyprus

cyprus




Protaras

De sfeervolle badplaats Protaras ligt in het oosten van het eiland Cyprus en staat bekend om zijn prachtige, goudkleurige zandstranden, sprookjesachtige baaien, woeste kliffen en een kristalblauwe zee. Het is daarom hét ideale vakantieadres voor iedere zonaanbidder.


Wat Protaras speciaal maakt is de laidback sfeer. Dit komt omdat deze plaats net even wat kleiner is en net wat minder toeristen trekt dan beroemde Paphos en het vlakbij gelegen Ayia Napa. Je vindt hier dan wel wat fastfood restaurants en pubs, maar ook een aantal authentieke Cypriotische restaurantjes en een schattig klein kerkje met een wensboom.

Daarnaast heeft de badplaats een aantal prachtige zandstranden. Het fijne hieraan is dat je hierdoor je handdoekje niet hoeft te delen met je buurman en dat er voldoende plekken zijn om lekker in het zonnetje te luieren. Liever wat meer actie? Ga dan naar Fig Tree Bay, het bekendste strand van Protaras. Hier kun je je lekker laten gaan op een speedboot, een waterfiets of een banaan.



Apparthotel Sweet memories

Apparthotel Sweet Memories ligt vlak bij het heerlijk zandstrand en centrum. Er is een fijn zwembad met een apart kinderbad. Eromheen staan comfortabele ligbedjes zodat je in de zon kunt luieren of een goed boek kunt lezen. Onder het genot van een verkoelend drankje of een snack is het heerlijk genieten.

Alle appartementen zijn eenvoudig maar ruim en beschikken over alle nodige faciliteiten en een balkon of terras.

Op zoek naar wat avontuur? Het beroemde Fig Tree Bay strand ligt niet ver weg en is een prachtige plek om te snorkelen. Voor een avondje uit ligt de plaats Ayia Napa niet ver weg en doe je al snel een dansje in één van de gezellige clubs.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?


Boek direct