Veelzijdig Kusadasi

veelzijdig kusadasi




Kusadasi 

Kusadasi ligt in het westelijke deel van Turkije, ook wel de Egeïsche regio genoemd.  Kusadasi staat bekend om zijn prachtige zandstranden , gematigd mediterraan klimaat, zijn natuurlijke schoonheid en historische bezienswaardigheden. De beroemdste historische bezienswaardigheden in Kusadasi zijn het kasteel van Kusadasi, de Tempel van Artemis, het Huis van de Maagd Maria en Efeze. Het Huis van de Maagd is het huis van de moeder van Jezus en functioneert nog steeds als een heilige plaats. 

Efeze was een stad die gelijkwaardig was aan het huidige New York of Londen. Efeze was rond 100 na Christus de tweede dichtstbevolkte stad ter wereld. De Tempel van Artemis is een van de zeven wereldwonderen en wordt beschouwd als het mooiste gebouw uit de oudheid. Er zijn ook talloze oude vindplaatsen in Kusadasi, sommige van deze oude vindplaatsen zijn verborgen in de vlakte die alleen de lokale bevolking kent. Boek een excursie en ontdek meer van deze indrukwekkende stad aan zee!


HOTEL DERICI

Hotel Derici is een net hotel dat prachtig gelegen is aan de boulevard van Kusadasi. Hotel Derici is een mooi complex met een zwembad op het dak.

Hier kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de zee en kunt u de grote cruiseschepen bewonderen die de haven binnenvaren.

Een hotel geschikt voor jong en oud en een echte aanrader door de perfecte ligging!

Het hotel beschikt over een fintessruimte (inclusief) Ook is er een hamam, sauna en massage - tegen betaling.

Het hotel heeft een goede service, is netjes en aangenaam.


Centraal gelegen

Mooi uitzicht

Afstand tot strand circa 150 meter (zandstrand

In het centrum



1-persoonskamer

balkon met buitenzitje (gratis): tafel minibar (inhoud tegen betaling) televisie (satelliettelevisie, Nederlandstalige zender(s)) telefoon airconditioning (individueel regelbaar: gehele dag) badkamer met: douche, toilet, föhn kluisje op de kamer: circa 1,50 € per nacht (ter plekke te betalen) airconditioning: bij de reissom inbegrepen.



Hotel Derici 1 x 1-persoonskamer algemeen

1 Volwassene za, 11 mei 2024

8 dagen

Halfpension (inclusief ontbijt en diner) inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief

Vroegboekkorting € -39,15 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten Totaal € 542,63 


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 december 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?


Boek direct