Sardinië

sardinie




Sardinië/Palau

Sardinië is gewoon prachtig! En is vooral in trek bij mensen die meer willen weten, over de gigantische vondsten hier -letterlijk en figuurlijk ;-) en de voelbaar bijzondere energie!

De oude tradities leven hier nog in ere, samen met de schitterende natuur welke gekoesterd wordt door de Sardijnse bevolking,  het is fijn om hier te zijn en te ontdekken! Daarnaast kun je goed op de mooie stranden onder de Italiaanse zonneschijn ontspannen en bijkomen van alles wat je hier ontdekt! 

Palau is een klein stadje in het noorden van Sardinië, met uitzicht op de prachtige Maddalena-archipel. Palau staat vooral bekend om zijn haven, waar u aan boord van de veerboot naar het eiland La Maddalena kunt stappen. Het heeft verschillende natuurgebieden, historische gebouwen en archeologische vindplaatsen. Palau is een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, met interessante bezienswaardigheden, veel mooie stranden en idyllische dorpjes.



Geselecteerde reis;

Woensdag 17 april 2024 terugkomst maandag 22 april 2024

luchthaven Amsterdam (Schiphol)

verzorging Logies


Alles over Sardinië;  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sardini%C3%AB 

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 14 december 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?



Boek direct