Ontspan op de Carribean

ontspan op de carribean




Trupial Inn Hotel/ 8.5

Thuis met een tropische tint “Bon dia!”

De vrolijke hotelmanager van hotel Trupial Inn zwaait naar de Nederlandse gasten die aan de borrel zitten op hun veranda. Dit kleinschalig gemoedelijk Hotel heeft alleen maar goede recensies!

De pastelkleurige huisjes zijn rustig gelegen én toch ligt de gezelligheid van Willemstad binnen handbereik. Je pakt de gratis shuttlebus en staat binnen no time midden in Punda of met je voeten in het fijne zand van Mambo Beach. Na een dag op pad is niets zo fijn om rustig bij te komen op een loungebedje bij het zwembad. Vanavond hoef je de deur niet meer uit want het Italiaanse restaurant Rosso biedt een uitgebreide en zeer smakelijke menukaart. Op loopafstand van het winkelcentrum Zuikertuintje. Goede prijs en kwaliteitsverhouding, schoon en goed onderhouden en zeer vriendelijk personeel.


Helemaal in Caribische sferen

Met pastelkleurige huisjes

Hier krijg je waar voor je geld

Zeer centraal gelegen

Verken dushi Curaçao


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 december 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?



Boek direct