Mallorca

mallorca



Santa Ponsa

Dankzij de verschillende stranden, een gezellige boulevard, een jachthaven en talrijke leuke winkels en lekkere restaurants beleef je in Santa Ponsa een heerlijke zonvakantie. Met in de buurt vele pijnboombossen en rotsachtige gebieden is Santa Ponsa ook geliefd onder wandelaars en natuurliefhebbers. In het centrum vind je bovendien tientallen winkels, goed voor urenlang shopplezier. Wil je de mooiste stranden op Mallorca ontdekken? Met een huurauto kan je vanuit Santa Ponsa eenvoudig alle kanten op en bezoek je ook de mooiste steden. Denk aan het historische Pollença in het noorden tot de ‘Gouden Baai’ van Cala d’Or in het zuiden van Mallorca.


Appartement Flipflop Surfing Playa

Flipflop Surfing Playa ligt op slechts een klein stukje wandelen van het strand van Es Calo d'en Pellicer. Perfect dus voor wie graag geniet van zon en zee. Bij de appartementen blijven kan ook, want er is een zwembad, een terras om lekker op te luieren en je hebt de mogelijkheid om een hapje en een drankje te bestellen. Vergeet naast ontspannen, zwemmen, zonnen en lekker eten ook niet het schitterende eiland te ontdekken. Er zijn vele mooie baaien om te bezoeken, leuke dorpjes en hoofdstad Palma de Mallorca is bijna een must om te bezoeken.

Perfect gelegen vlak bij het strand

Luieren op het terras kan hier goed

Bestel een lekker drankje bij de bar


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 december 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct