Zuiderlijk Malta

zuiderlijk malta




Malta

Malta het zonnige eilandleven, het eiland ligt 80 kilometer ten zuiden van Sicilië en heeft vele historische rijkdommen. Malta heeft een grillige kustlijn maar ook paradijselijke stranden. Specifieke architectuur, en magische plekjes in en rondom de oude tempels. 
Op de eilanden Malta en het nabijgelegen Gozo
zijn de overblijfselen van 50 tempels gevonden, waarvan 23 in verschillende staten van bewaring. Meer informatie:  Bron;  https://nl.sacredsites.com/Europa/Malta/temples_malta.html  


Bugibba

Een duik in kleurrijk Bugibba Een gezellig toeristenoord met een zonnige strand is waar je verblijft tijdens een vakantie Bugibba. Deze badplaats ligt op het eiland Malta, dat dankzij het kraakheldere water van de Middellandse Zee bekend staat als duikparadijs.  De ideale plek om overdag te luieren onder de zon. Al kun je natuurlijk ook mee op duikexcursie en de onderwaterwereld van Malta bewonderen. Verzonken schepen vol octopussen, steile rotswanden en grotten wachten. 

Tijdens een vakantie Bugibba kun je niet om Qawra heen. Beide badplaatsen zijn met elkaar verbonden door de Islet promenade die vol staat met winkels, terrassen en hotels. Terwijl je over de boulevard wandelt is het uitzicht op de grillige kustlijn van Malta indrukwekkend. Met een beetje wind zie je de golven krachtig tegen de rotsen slaan. Eenmaal aangekomen in Qawra is het Malta National Museum een bezoek waard. 


Sunseeker Holiday Complex/ 8.4

Met persoonlijke aandacht Je wordt al blij als je ze ziet. Bij aankomst in appartementen Sunseeker Holiday Complex in Bugibba krijg je een warm ontvangst van de gastvrije familie die het hotel runt. Het kleinschalige en eenvoudige karakter is precies wat je aanspreekt in Malta. Want je hebt weinig nodig tijdens je vakantie. De appartementen zijn netjes en van alle nodige gemakken voorzien. Op het dakterras kan je terecht voor je dagelijks frisse duik in het zwembad. En de locatie is perfect voor dagtochtjes. De bus stopt om de hoek en brengt je naar de meeste hotspots van het eiland.


Frisse duik in de 'rooftop pool'

Een rustige locatie vlak bij de zee en goede busverbindingen

Eenvoudig, maar brandschoon

Goede uitvalsbasis voor vakantie

Wandelend het eiland ontdekken


1-kamer appartement,

Studio Bezet door: 1 volwassene

Beslis snel! Nog maar 3 kamers beschikbaar

Reisduur: 8 dgn (7 nachten) Verzorging: Logies Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 6 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?



Boek direct