Geniet van je vrije dagen!

geniet van je vrije dagen



Soms is een paar dagen weg, precies wat je nodig hebt!

Geniet van je vrije dagen, nieuwe uitzichten verfrissen je geest en de vitamine D geeft je een welzijn boost!  


Santa Susanna

Santa Susanna ligt aan de Costa Brava, in het noordoosten van Spanje in de autonome regio Catalonië. 

Het twee kilometer lange grofkorrelige en goudkleurige zandstrand loopt langs het treinspoor en bereik je via voetgangerstunneltjes. Het heeft goede voorzieningen voor een zo comfortabel mogelijk strandbezoek. Daarnaast heb je in en om Santa Susanna verschillende avonturen- en aquaparken. Sportievelingen kunnen er perfect mountainbiken of watersporten.

Combineer

Het leuke aan Santa Susanna in Spanje is dat je verschillende type vakanties kunt combineren tijdens je verblijf. Afhankelijk van welk seizoen je Santa Susanna bezoekt is dit de perfecte plaats voor een strandvakantie, maar ook makkelijk voor een citytrip naar Barcelona (60km) of Girona (50km). Het openbaar vervoer (trein) is goed georganiseerd en je bent er zo! 



* Inclusief ontbijt en diner = Halfpension.


Hotel Indalo Park

8,2 Fantastisch/  102 klantbeoordelingen

Aan de wandelpromenade van Santa Susanna Grillrestaurant & eigen bakkerij Openluchtjacuzzi's Indalo Park ligt direct aan de mooie, lange wandelpromenade van Santa Susanna. Het levendige hotel heeft eenvoudige, sfeervolle kamers en ligt op steenworp afstand van het schitterende strand. Ook is er een leuk zwembad met een waterval en twee jacuzzi's, waar je gezellig kunt bubbelen. 

Eten en drinken is in Hotel Indalo Park een feestje. Het buffetrestaurant serveert heerlijke gerechten, het lekkere, verse brood komt direct uit eigen bakkerij en ook de ijsdesserts worden in het hotel zelf gemaakt. Het à la carte restaurant ligt direct aan de boulevard en hier sieren gerechten van de grill, zoals lekkere hamburgers en smakelijke paella de menukaart.

Voor een drankje ga je naar de gezellige poolbar, die uitkijkt over het zwembad of naar het overdekte terras, waar regelmatig optredens gegeven worden. Een of twee maal per jaar organiseert het hotel de ‘Hollandse Week’. Het hotel krijgt dan een Hollands tintje en er treden Nederlandse bands op.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 11 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct