Zuiderlijk Rhodos

zuiderlijk rhodos



Studio Anika   * 8,5/ Fantastisch 149 klantbeoordelingen

Net buiten het gezellige centrum van Faliraki liggen de stijlvolle Studio's Anika. Niet zo gek, dat je je in deze Secrets al snel thuis zult voelen. Bij aankomst word je warm welkom geheten door de vriendelijke familie Latrou. Zij runnen deze charmante studio's en hebben de typisch Griekse gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Laat je net als vele voorgaande gasten verrassen en ontdek zelf wat de vriendelijke familie ieder jaar weer verbetert en doet om jou een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. De sfeervolle studio's zijn ingericht met lichte kleuren en sfeervolle kleuraccenten. Rondom het speels gevormde zwembad staan heerlijke 'ligkussens', waar je na een dag vol avonturen heerlijk neer kunt ploffen met een drankje.

Begin de dag goed en reserveer een lekker ontbijt bij, dan start je gegarandeerd fantastisch want het ontbijtbuffet is overheerlijk. De persoonlijke touch van de chef proef je hier duidelijk in terug. In de buurt van de studio's zijn de leuke winkeltjes, tavernes en barretjes te vinden.. Met de bus, auto of fiets is het mogelijk om nog veel meer te ontdekken van het prachtige Rhodos. Zo kom je op de mooiste strandjes terecht, waar je onbekommerd een duik kunt nemen of kun je het pittoreske plaatsje Lindos bezoeken. De oude akropolis torent hier boven de witte huisjes uit en het is er een wirwar van geplaveide straatjes.

Met de lokale bus kun je hier makkelijk alle kanten op, naar historische Rhodos stad bijvoorbeeld. 

Het strand van Faliraki is een mooi lang heerlijk zandstrand met diverse gezellige strandtaverna's, voor een heerlijke lunch of diner, uitkijkend over de zee waar je de zon in de zee ziet zakken. 


Modern ingericht, kleinschalige accommodatie

Mooi zwembad en leuke zitjes er om heen”

Rustige ligging en je wandelt zo naar het centrum

Lekker relaxen met een boekje bij het zwembad

Nu ook met ontbijt te boeken


Studio's Anika 1 x studio gerenoveerd voor alleengebruik

1 Volwassene

di, 14 mei 2024 8 dagen

Heenreis dinsdag 14 mei 2024 16:05 Amsterdam (AMS) Uitgevoerd door Transavia

Terugreis dinsdag 21 mei 2024 21:30 Rhodos (RHO) Uitgevoerd door Transavia


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 14 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct