Zuid Kreta

zuid kreta



Agia Galini 

Agia Galini, vertaald betekent Heilige Vrede en dit plaatsje aan de Zuidkust van Kreta  is deze vredige sfeer zeker voelbaar! Pittoresk en klein maar fijn.

Hoewel het vooral vroeger bekend stond als vissersdorpje is Agia Galini nu uitgegroeid tot een geweldige vakantiebestemming, maar heeft nog zeker haar charme van vroeger behouden. Het dorpje ligt in de bergen van waaruit je een mooi uitzicht hebt op de haven van Agia Galini. Deze kleine badplaats heeft een compact centrum met vele gezellige terrasjes, leuke barretjes en restaurants en is zeker ingesteld op toerisme, maar doet nog ouderwets Grieks aan.

Het strand is zeer verzorgd, met goede en gezellige taverna's en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Agia Galini.

Verder is Agia Galini een perfect uitgangspunt voor mooie dagtrips naar bijvoorbeeld de Samariakloof en de stad Rethymnon. Vanuit de haven vertrekken dagelijks excursiebootjes naar de westelijker gelegen stranden waar je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen.



Appartement Pallada & Athena   >>> 8,2/  Fantastisch

Gemoedelijk familiehotel Prachtig uitzicht Het kleinschalige appartementencomplex Pallada & Athena ligt in het prachtige dorp Agia Galini, in het zuiden van Kreta.

Door de ligging bovenaan de hoofdstraat heb je vanaf hier dan ook een prachtig uitzicht over de haven en de zee. Met het strand 250 meter verderop, duurt het ’s morgens niet lang voor je een duik kunt nemen in het heerlijke verkoelende water. De vriendelijke familie die het complex runt, zorgt voor een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn goed verzorgd en je kunt hier heerlijk dineren bij één van de gezellige tavernes in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen zelf een lekkere maaltijd te bereiden in je appartement, met verse ingrediënten uit de supermarkt in de buurt.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 17 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.



Boek direct