Zonnige Zuiden Portugal

zonnige zuiden portugal




Hotel MIrachoro

Het kleurrijke hotel Mirachoro Carvoeiro ligt op een heuvel bij Carvoeiro. Links van het hotel liggen direct een aantal restaurantjes en barretjes en binnen 5 minuutjes wandelen naar rechts langs bars en winkeltjes sta je op het gezellige, centrale plein van Carvoeiro.

Pal aan het plein ligt één van de mooie zandstrandjes in de omgeving, dus een ultieme strandvakantie is hier een gegeven! Bij binnenkomst in het hotel heerst meteen het ultieme zomergevoel, door de vrolijke kleuren die overal in de lobby te zien zijn. Ook heeft iedere verdieping in het hotel zijn eigen kleur gekregen en is de bar al even gezellig ingericht. Rondom het grote, speels-gevormde zwembad staan de zonnebedjes al klaar. Bij de swim-up poolbar worden heerlijke cocktails geserveerd en je kan zelfs in het verkoelende water aan de met mozaïk belegde bar zitten.


Kleurrijk hotel ; iedere verdieping is anders

Groot zwembad met swim-up poolbar

Ruime kamers

Aanwezigheid van sauna, binnenzwembad en jacuzzi is mooi meegenomen.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 27 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct