Zonnige stad > Kos

zonnige stad kos




Appartement Constatin

Een echte topper in ons programma: Appartementen Saint Constantin! Deze accommodatie heeft een zeer centrale ligging in Kos-stad. Zo loop je in een mum van tijd naar het gezellige haventje van Kos-stad, dit is gelegen op slechts 200 meter. Ook ervaar je hier de verzorgde ingerichte appartementen en kamers. Geniet jij hier je volgende vakantie? Een groot voordeel hiervan is de scherpe prijs.


Een echte topper, scherpe prijs

Vlakbij het centrum

Fijne comfortabele appartementen

Leuke taverna's om de hoek

Stukje lopen naar het strand

In een levendige omgeving


1-kamer appartement, 1-3 pers airco (tegen betaling), telefoon, gratis wifi en tv kitchenette met elektrische kookplaat (2 platen), koelkast en koffiefaciliteiten badkamer met bad of douche, haardroger en toilet woon-/slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 eenpersoons-sofabed balkon met zitje.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 30 januari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct