Voorjaar op Corfu

voorjaar op corfu




Agios Marcos

Het kleine dorpje Agios Markos is een knus bergdorpje van het eiland Corfu in het achterland van de baai van Ipsos. Omdat het dorpje nog niet zo heel erg toeristisch is, tref je hier nog de echte Griekse gastvrijheid én sfeer aan. In het nabij gelegen havenplaatsje Ipsos is het gezellig levendig en is een klein kiezelstrandje te vinden. En met veel watersportfaciliteiten, komen ook de echte watersporters hier aan hun trekken. De hoofdweg vormt direct het centrum van Ipsos, met aan beide kanten vele restaurantjes, barretjes en een gezellig nachtleven.


Appartement San Marco

Bij een verblijf in Appartementen San Marco, zit je gegarandeerd goed. Kleinschalig is het juiste woord. Hier vier je vakantie op het eiland Corfu in een prachtige groene omgeving met een fantastisch uitzicht over zee. Het is een ontspannen en rustige plek om te verblijven en je komt hier helemaal tot rust. De appartementen zijn comfortabel ingericht en je vindt er alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Bestel in de bar af en toe een drankje en snack, neem een verkoelende duik in het zwembad en doezel weg op je ligbed. Dit is vakantie vieren! Wil je er op uit? Volg vanaf San Marco de weg naar beneden en je komt vanzelf in de dorpjes Pirgi en Ipsos terecht. In Ipsos vind je van alles; leuke winkeltjes, gezellige tavernes tot aan leuke clubs toe. Flaneer over de boulevard en kies een gezellige taverne aan het haventje uit voor een typisch Griekse maaltijd, altijd vers en goed.


Prachtig uitzicht over zee

Zeer vriendelijk en gastvrij personeel

Geliefd bij de Nederlanders


Afstand tot strand circa 700 meter (kiezelstrand, via een steile weg, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )

Afstand tot centrum: circa 1,3 kilometer, ipsos circa 700 meter

Afstand tot luchthaven circa 17 kilometer

Aan een steile weg

* Appartementen San Marco ligt op een helling en is hierdoor niet goed geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.


Kamer 1 1 Volwassene (1 x € 372,37) € 372,37 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief Subtotaal € 372,36 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50 Totaal € 382,86 


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 2 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct