Zuid Italie

zuid italieVieste Puglia

Vieste is een klein stadje in Puglia op het oostelijke puntje van het voorgebergte van Gargano. Het historische centrum is rijk aan cultuur en geschiedenis. Oud Vieste staat op een rotsachtige uitloper met uitzicht op de zee en strekt zich uit van het kasteel strand tot het strand van genaamd, Marina Piccola.  De stad heeft een oude oorsprong en heeft zijn oorspronkelijke kenmerken intact gehouden, kriskras steegjes, witte huizen, pleintjes en prachtige uitzichtpunten.

Het hele jaar door worden de smalle straatjes van het historische centrum weinig bezocht, maar in de zomer zijn deze gezellig druk, je vindt er bazaars en winkeltjes waar u lokaal handwerk en souvenirs van verschillende soorten  kunt vinden.


Verblijf in een comfortable appartement in een kleurrijke bloementuin, appartement Baia Degli Aranci. Voor meer informatie klik door naar de reisaanbieder! 


Kopie reisaanbieder: JOUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR!  Dit is nu de beste deal vanaf Amsterdam (Schiphol): vertrek maandag 20 mei 2024 terugkomst zaterdag 25 mei 2024(6 dagen) luchthaven Amsterdam (Schiphol) verzorging Logies Uitgebreide beschrijving van deze vakantie € 504 p.p. Inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid incl. vlucht Nu laagste prijs!

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct