Prachtig Macadonie

prachtig macadonieNoord-Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Daardoor is Noord-Macedonië zeer aantrekkelijk voor iedereen. Het Ohrid meer behoort tot een van de oudste meren ter wereld en herbergt dan ook diersoorten die elders niet voorkomen. Alle badplaatsen aan het meer zijn ware trekpleisters voor watersporters, duikers en zonaanbidders.


Ohrid

Een plekje op aarde, waar het genieten is! Geen massa toerisme. 

In Ohrid hangt een gemoedelijke sfeer.  Het is ook erg gezellig met de vele restaurants langs rivier de Drim!

Gezellige en heerlijke terrasjes.

En wat een prachtige natuur in de omgeving. 


Hotel Drim

Drim is een uitstekende keuze voor je vakantie in het prachtige en onontdekte Noord-Macedonië. Dit hotel heeft haar naam te danken aan de gelijknamige rivier die naast het hotel ligt en ontspringt in het Meer van Ohrid. In Drim geniet jong en oud van een onvergetelijke vakantie!

Standaardkamer (1-3 personen) Ca. 22 m2 Airconditioning Televisie Telefoon Minibar* Kluisje Wifi Douche of bad Toilet Föhn Balkon met zitje.


1 × Standaardkamer Logies en ontbijt € 437,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief

Toeristenbelasting € 4,55 Totale reissom inclusief ter plaatse te betalen kosten € 441,55 Aan Corendon betaal je € 437,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.Boek direct