Zonnig Alanya

zonnig alanya




Appartement Angora

Als wij aan mensen vragen wat Appartementen Angora een goed vakantie adres maakt, kan men niet kiezen. Is het de ligging, de keurig verzorgde en ruime appartementen, het vriendelijke personeel of de gezellige bar? Waarschijnlijk is het een combinatie van al deze punten. De zeer behulpzame eigenaren staan altijd voor je klaar. Zij spreken zelfs een aardig woordje Nederlands! Bij het appartement vind je een zwembad om af te koelen en een gezellige poolbar. Hier bestel je ook heerlijke gerechten. Ga je voor een Nederlandse pannenkoek, of probeer je toch de Turkse versie? Je hoeft alleen maar de straat uit te lopen om op het beroemde Kleopatra-strand uit te komen en het centrum ligt op korte afstand. Kortom, de ideale plek voor een geslaagde zomervakantie!


Alanya

Relaxen op brede zandstranden, interessante uitstapjes, genieten van de natuur in de bergen en shoppen op kleurrijke bazaars; het kan allemaal in het veelzijdige Alanya. De Turkse Rivièra staat natuurlijk bekend om zon, zee en strand. Ideaal voor een strandvakantie.

Wist je dat je in de omgeving ook uitstekend terecht kan voor een actieve, sportieve vakantie? Sportfanaten leven zich hier helemaal uit: in een landschap van prachtige dennenbossen en schitterende stranden kun je parasailen, paardrijden, tennissen en fietsen. De fanatieke golfer kan zich uitleven op de golfbanen.


Appartementen Angora 1 x 2-kamerappartement algemeen

1 Volwassene

di, 21 mei 2024 8 dagen

Heenreis dinsdag 21 mei 2024 10:05 Amsterdam (AMS) Uitgevoerd door Pegasus

Terugreis dinsdag 28 mei 2024 05:35 Antalya (AYT) Uitgevoerd door Pegasus

Totaal € 436,80 (Prijs p.p.) € 436,81


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct