Algarve

algarve




Lagos

Ga je op vakantie naar Lagos in het zuiden van Portugal? Strandplezier vind je hier zeker. Logisch gezien de ligging aan de Atlantische Oceaan. Op het strand Porto de Mos is het dan ook het hele jaar door heerlijk toeven. Het historische centrum is daarnaast favoriet bij cultuurliefhebbers: hier proef je de authentiek Portugese sfeer, net als in dorpen als Tavira en Salema. Voor een actieve vakantie vormt Lagos eveneens een fijne uitvalsbasis. Zo kan je er goed wandelen langs de kust of over de heuvels in het binnenland. Surfers leven zich uit in Sagres, dat op minder dan 40 minuten rijden van Lagos ligt.

Ontdek het kleurrijke Lagos en de rest van de Algarve in je eigen ritme!


Appartement Angora Park 8,4

Net buiten het gezellige centrum van Lagos vind je Appartementen Ancora Park. Dit complex is van alle gemakken voorzien, zo is er een mooi groot zwembad met ligbedden en parasols en zelfs een handdoekenservice. De appartementen zijn stijlvol en netjes ingericht. Heb je altijd al een keer een prachtige zonsondergang willen zien? Dat kan op ongeveer 700 meter van je verblijf bij het Porto de Mos strand! Iets wat je zeker een keertje mee moet maken.


Complex is van alle gemakken voorzien

Centrale ligging

Mooi groot zwembad *


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 19 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct