Zonnig Afrika

zonnig afrika




Kololi

Kololi is een levendig plaatsje aan de kust dat, zowel overdag als 's avonds, de meest uitgebreide mix van toeristisch vertier te bieden heeft. In de hoofdstraat bevinden zich behalve de toeristenmarkt ook enkele toeristenwinkeltjes, supermarkten, banken, een internetcafé en een telefoonkantoor. Voor wie er overdag niet op uit trekt, is er het bruisende strandleven, waar genoten kan worden van een hapje en een drankje bij één van de strandtentjes of een heerlijke duik in zee. Sommige mensen geven misschien liever de voorkeur aan lekker ontspannen op een strandstoel onder een parasol op het eindeloze zandstrand. Gambia heeft meer te bieden, diverse mooie  diersoorten die vrij leven, zoals schitterende vogels,  In het binnenland vind je prachtige natuur  en meer... je kunt deze ontdekken dmv een excursie (kijk eens op tripadvisor) of de volgende link waar je veel informatie kan lezen over wat er nog meer te doen en te zien is in het veelzijdige Gambia >>> https://kiesmijnvakantiebestemming.nl/kololi-gambia/ 


Bambo Garden

Genieten op z'n Gambiaans Als luxe geen eerste prioriteit is maar gezelligheid en sfeer wel, dan is dit eenvoudige 2,5-sterrenhotel in Kololi het perfecte logeeradres in Gambia. In het knusse Bamboo Garden geniet je van een ontspannen vakantie. Van de receptionist tot aan de pool boy, iedereen begroet je met een grote glimlach. Overdag relax je aan het zwembad in de gezellige binnentuin van Bamboo Garden. Of stap naar buiten. Het strand van Kololi vind je op slechts enkele meters lopen. 's Avonds lounge je in een van de restaurants en bars om de hoek of ga voor een gezellig avondje uit naar de Senegambia Strip. Een heerlijke plek om te genieten van Gambiaanse zon.


Optioneel: Local Lunch Experience!

Knus hotel met fijn zwembad

Op vijf minuten van het strand

Restaurants en bars om de hoek

Gelegen in het gezellige Kololi

Met drankje relaxen aan zwembad


solo recensie:

Robert  "All-een"  december 2023 “Bamboo Garden 23/24” Vriendelijk personeel in een eenvoudig hotel. Prijs kwaliteit is prima in balans. Ik ga snel weer 🤗.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 19 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct