Peloponnesos

peloponnesos




Stoupa

Gelegen langs de Westerse kustlijn van Peloponnesos ligt het vriendelijke plaatsje Stoupa. De sfeer is hier nog authentiek en zeer gemoedelijk. Je hoeft hier geen massa’s mensen te verwachten, want je verblijft hier nagenoeg tussen de Grieken die je zeer hartelijk zullen ontvangen. Rond de boulevard, waar zich tevens een smal zandstrand bevindt, is de gezelligheid geconcentreerd, met taverna’s, terrasjes en barretjes. Hier kun je genieten van de Griekse sfeer en het heerlijke eten en drinken. Het achterland leent zich voor wandeltochten door de bergen.

Wil je liever relaxen? Dit kun je perfect op één van de mooiste zandstranden van de Peloponessos, Kalogria welke op !

* De ligging van het appartement t.o.v. het Kalogria strand is perfect.


Appartement Penelope /8,5 

Het knusse Appartementen Penelope bestaat uit twee gebouwen. Dit sfeervolle en typisch Griekse complex is een ideale uitvalsbasis voor reizigers die houden van eenvoud en rust. Alle appartementen zijn voorzien van een verzorgde woon/slaapkamer, een kitchenette en een aparte slaapkamer. Daarnaast hebben ze allemaal een balkon of terras met zitje. De ligging is bijzonder: bij het strand met gezellige barretjes en restaurants en toch in een landelijke omgeving. Geniet met een boek van de rust, de Griekse warmte en natuurlijk de zon!

Vlak bij het strand/  Landelijke, rustige omgeving /  Heerlijk uitrusten in de Griekse zon


In de omgeving; 

Afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand) Afstand tot centrum: Stoupa circa 500 meter Afstand tot bushalte circa 50 meter Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 50 meter Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 50 meter.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct