Tenerife

tenerife




Op het Spaanse eiland Tenerife schijnt de zon bijna altijd. Een heerlijke zonnige week voor jezelf voor een betaalbare prijs. Het hotel is schoon en heeft een perfecte ligging, het heeft een dakterras waar je in de avond de prachtige sterren kunt zien en op de dag heerlijk kunt zonnebaden met uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over een Finse sauna, maar dat lijkt me in de maand juni niet echt nodig ;-)  Meer informatie over het hotel? Is doorklikken via boeken naar de reisaanbieder. 


Puerto de la Cruz

Gelegen in het noorden van Tenerife, is deze aantrekkelijke  badplaats  een fijne vakantiebestemming.  Puerto de la Cruz ligt in de prachtige regio van de Orotava-vallei , een oase van weelderig groen landschap en tropische fruitplantages. De oude binnenstad is  ontspannen en mooi met een duidelijk Canarisch karakter. Een groot deel van het gebied rond de oude vissershaven bestaat uit smalle geplaveide straatjes met traditionele cafés en bars in koloniale stijl. De schilderachtige haven is ook een heerlijke plek om te bezoeken.


Kopie website reisaanbieder;  Dit is nu de beste deal vanaf Amsterdam (Schiphol): vertrek woensdag 05 juni 2024 terugreis woensdag 12 juni 2024(8 dagen) luchthaven Amsterdam (Schiphol) verzorging Logies + ontbijt Uitgebreide beschrijving van deze vakantie € 465 p.p. Inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid incl. vlucht + transfer Nu laagste prijs! TOTAAL VOOR 1 PERSOON € 464  20  Transfer inbegrepen!


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct