Relaxen in het mooie Parga

relaxen in het mooie parga




PARGA

Het pittoreske plaatsje Parga ligt in de regio Epirus, op het vasteland. Hier is een gezellige boulevard met tal van leuke tavernes te vinden. Voor de strandliefhebber zijn hier mooie stranden te vinden en natuurliefhebbers kunnen het ongerepte binnenland intrekken. Epirus kent een rijke geschiedenis, in de buurt zijn dan ook veel overblijfselen uit de oudheid te vinden. Tijdens een tour door het glooiende heuvellandschap kun je je laten verrassen door de mooie natuur, pittoreske dorpjes en de hartverwarmende Griekse gastvrijheid.

Parga heeft schitterende stranden, waaronder; Valtos Beach, Krioneri, Piso Krionei en Lichnos Beach. Valtos Beach is een schitterend strand, gelegen in een grote turkooiskleurige baai. Het strand bestaat uit zand en fijne kiezels met een paar grote bomen; ideaal voor wie het even te warm wordt.


Alexis House

Een ideale uitvalsbasis om Parga te ontdekken Aan de rand van het centrum Gemoedelijke sfeer Studio's Alexis House in Parga is netjes en is zeer geschikt voor een heerlijke vakantie. De goed onderhouden studio's zijn ideaal voor een ontspannen verblijf. Elke studio is eenvoudig en uitgerust met alle nodige voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, waaronder een kitchenette, airconditioning en badkamer. Bovendien is de locatie van Studio's Alexis House gunstig gelegen, op korte afstand van het strand en het centrum van Parga, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen en van alles kunt genieten wat deze prachtige bestemming te bieden heeft.

omgeving

Afstand tot strand Valtos beach circa 500 meter (zandstrand).

Afstand tot centrum Afstand tot oude centrum parga circa 850 meter: venetian castle of parga circa 700 meter

Afstand tot haven circa 850 meter.


(Kopie website)

1 Volwassene (1 x € 577,25) € 577,25 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief Subtotaal € 577,25 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 13,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 13,50 Totaal € 590,75 (Prijs p.p.) € 590,75

Te betalen aan Sunweb € 577,25


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 28 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct