Lesbos eiland

lesbos eiland



Anaxos

Anaxos is een sfeervol, rustig dorpje dat ongeveer 3 kilometer van Petra ligt. Het heeft een klein centrum dat voornamelijk bestaat uit hotels en talloze tavernes, souvenirwinkels en bars. De belangrijkste reden waarom veel vakantiegangers Anaxos als bestemming kiezen, is vaak het strand. Dit staat bekend als het fijnste kiezel/zandstrand van de noordkust. Verder is Anaxos uitermate geschikt om het Griekse leven te ontdekken en te genieten van de culinaire specialiteiten die Lesbos te bieden heeft. Maak ook eens een wandeling door de imposante natuur rondom Anaxos en Petra. Anaxos ligt op ongeveer 58 kilometer afstand van de hoofdstad Mytilini. In het hoogseizoen rijdt er regelmatig een bus naar Mytilini.


Studios Dorothes

Rustige ligging

Plons in het zwembad van Hotel Plaza Palace Je loopt zo het gezellige centrum in In het centrum van Anaxos vind je de verzorgde Studio's Dorothea. Het fijne zandstrand vind je op enkele minuten lopen en in de directe omgeving zijn er diverse leuke restaurants & winkels te vinden. De kamers zijn eenvoudig ingericht. Er is geen zwembad bij het complex, maar als gast van Studio's Dorothea mag je gebruik maken van het zwembad van het naastgelegen Hotel Plaza Palace.


Kopie website:>>> 1 Volwassene (1 x € 549,00) € 549,00 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Vroegboekkorting € -13,23 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief Subtotaal € 535,77 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50 Totaal € 546,27

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 28 februari 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct