Rust aan het Gardameer

rust aan het gardameer




Garda

Je kunt het misschien al wel raden, maar tijdens een vakantie Garda ligt het Gardameer aan je voeten. Zodra je wakker wordt tussen de groene bergen zie je het diepblauwe water schitteren onder de zon.  ’s Avonds is het kleurrijke centrum van Garda ‘the place to be’. Flaneer door de smalle straatjes en smul van de Italiaanse keuken. Wist je dat Garda bekend staat om zijn pastelkleurige huizen en smalle straatjes? Het is dan ook een typisch Italiaanse stadje waar het ’s avonds gezellig wandelen is. Zoek tussendoor gerust een sfeervol terras op voor een overheerlijke tiramisu pf cappuccino.


Pratone Appartementen

Rustig maar gezellig Verblijven in grote appartementen met een prachtig uitzicht over het Gardameer? Dat kan bij Pratone in het plaatsje Garda. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het complex, of neem je handdoek en je boek mee naar het meer. Via een privépad loop je zo de heuvel af naar het meer, en naar het dorpje.

Appartementen op een heuvel

Idyllisch uitzicht

Lekker kleinschalig

Perfecte ligging

Eropuit? Sirmione met de boot


2-kamer appartement Bezet door: 1 volwassene

 Volwassene 1 (30 jr.) € 447,00 Kassakorting € -50,00 Luchthavenbelasting € 55,00 Overnachting € 2,00 Vliegbelasting € 29,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief € 483,00 Te betalen op bestemming Toeristenbelasting € 14,00 € 14,00 € 547,00 Totale reissom€ 497,00


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 2 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct