Leuke fietsvakantie voor singles

leuke fietsvakantie voor singles



Ga erop uit, vernieuw je zintuigen! 

Elke dag prachtige fietstochten met goed voorbereide begeleiding door reisleider. Hotel is prima, zeer gastvrij en top verzorging!

Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de streek rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers een ideale fietsregio. Ontdek de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Bovendien heeft iedere gemeente zijn eigen bijzondere eigenschappen, waardoor je binnen een straal van 30 kilometer steeds weer opnieuw wordt verrast. Dé hoogtepunten van deze reis zijn natuurlijk Valkenburg en Maastricht, waar het naast sportief ook bourgondisch genieten is.


1-persoonskamer inclusief!

Loop naar Valkenburg centrum

Ervaren reisleiding

Leuke afwisselende routes

Verblijf in een gastvrij hotel

Inclusief fietsprogramma


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct