Geniet op Zakynthos!

geniet op zakynthos




Zakynthos

Op dit Griekse eiland vind je namelijk de mooiste stranden, eeuwenoude cultuurschatten, gezellige dorpjes en prachtige baaien. Bovendien is de Griekse gastvrijheid hartverwarmend en de traditionele keuken heerlijk.


Laganas

Deze bruisende kustplaats ligt in de buurt van Zakynthos-Stad en heeft een uitgestrekt  zandstrand met een gezellig centrum. Slenter door de lange hoofdstraat waar je de meeste winkels, restaurants en bars vindt. In Laganas is het goed shoppen: of je nu een leuk souvenir zoekt, een mooi sieraad of een nieuwe outfit voor je eilandleven. In de avond is er een markt in de stad en koop je heerlijke lokale producten zoals maiskolven, mandolato (een soort nougat) en een fles olijfolie voor je volgende etentje thuis. Grotere trek gekregen? Neem plaats bij een gezellig restaurant, waar soms ook een leuke show of volksdans wordt opgevoerd.


Appartement Alabatros

Ontdek de charme van de appartementen Alabatros, gelegen in het bruisende hart van Laganas op het mooie eiland Zakynthos. De comfortabele hotelkamers en studio’s bieden een geweldige uitvalsbasis voor jouw vakantieavonturen. Vanwege de ligging in het levendige centrum en vlak bij het prachtige zandstrand van Laganas, heb je alles bij de hand. Of je nu een typisch Grieks gerecht wilt proeven, de pittoreske straatjes wilt verkennen of wilt ontspannen op het strand, appartementen Alabatros ligt in de barstreet om dit alles te ervaren. Geniet van de levendige sfeer, de lokale cultuur en de nabijheid van het strand.


1 Volwassene (1 x € 538,78) € 538,78 Logies inclusief inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief Subtotaal € 538,78 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50

Totaal € 549,28 (Prijs p.p.) € 549,28  Te betalen op bestemming € 10,50


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct