Tunesie

tunesie




Hammamet

Hammamet , gelegen rond een baai op het schiereiland Cap Bon in Tunesië , is een schilderachtig kustplaatsje waar je ook kunt genieten van de prachtig bewaard gebleven medina (oude stad)/. Genieten op de witte zandstranden en een uitgesproken mediterraan gevoel vind je hier.  De stad, ook wel het 'St Tropez' van Tunesië genoemd , is een populaire bestemming om te luieren op het strand en te genieten van watersporten in de turkooisblauwe oceaan, maar er is ook genoeg te doen voor bezoekers die willen genieten van de cultuur en tradities van Noord-Afrika . Van slenteren door de kronkelende geplaveide straatjes van de medina tot snorkelen in de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee , 

De 13e-eeuwse Kasbah van Hammamet is een bezoek waard. Er is een museum dat ingaat op de kleurrijke geschiedenis van de stad als piratenhol en de latere Spaanse bezetting. Klim naar de top van de wallen voor een prachtig uitzicht over de medina , de pittoreske vissershaven en de glinsterende Middellandse Zee.

Gelegen drie kilometer ten noordwesten van Hammamet ligt Pupput (Souk el-Abiod) een Romeinse archeologische vindplaats die zeker een bezoek waard is. De eerste nederzetting van Hammamet beschikt over oude relikwieën, waterreservoirs, prachtige gebouwen met mozaïeken, baden en delen van aquaducten.

Het Cultureel Centrum, gelegen in de wijk Yasmine in Hammamet, is gehuisvest in de weelderige Villa Sebastian , een prachtig voorbeeld van Tunesische architectuur!


Hotel Belisaire and Thalasso

Verblijf in een mooi hotel in Arabische stijl, waar alles wat je nodig hebt  voor een ontspannen vakantie te vinden is, inclusief wellness!  Deze accommodatie heeft ontzettend goede recensies ook! Op 5 minuutjes van het prachtige zandstrand 

Wilt u meer informatie over dit hotel, Klik svp door via boeken naar de reisaanbieder.


KOPIE WEBSITE: JOUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR!. Dit is nu de beste deal vanaf Amsterdam (Schiphol): vertrek maandag 18 maart 2024 terugreis maandag 25 maart 2024(8 dagen) luchthaven Amsterdam (Schiphol) verzorging All inclusive Uitgebreide beschrijving van deze vakantie € 659 p.p.

Geselecteerd op; EZG - Eenpersoonskamer Tuinzijde min. 1 / max. 1 personen.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 maart 2024
>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct