Ionische eilanden

ionische eilanden




Zakynthos

Op dit Griekse eiland vind je namelijk de mooiste stranden, eeuwenoude cultuurschatten, gezellige dorpjes en prachtige baaien. Bovendien is de Griekse gastvrijheid hartverwarmend en de traditionele keuken heerlijk. Laganas Deze bruisende kustplaats ligt in de buurt van Zakynthos-Stad en heeft een uitgestrekt zandstrand met een gezellig centrum. Slenter door de lange hoofdstraat waar je de meeste winkels, restaurants en bars vindt. In Laganas is het goed shoppen: of je nu een leuk souvenir zoekt, een mooi sieraad of een nieuwe outfit voor je eilandleven. In de avond is er een markt in de stad en koop je heerlijke lokale producten zoals maiskolven, mandolato (een soort nougat) en een fles olijfolie voor je volgende etentje thuis. Grotere trek gekregen? Neem plaats bij een gezellig restaurant, waar soms ook een leuke show of volksdans wordt opgevoerd.


Limni Keri

Deze fijne gastvrije plaats heeft nog maar weinig toeristen gezien. Het pure Griekenland is hier nog terug te vinden, met veel groen. Geen luidruchtige disco's maar wel gezelligheid in een aantal taverna's, mooie en relaxte kiezelstranden (waar het water veel dieper is dan in Laganas bv) en een mooie boulevard met een klein gezellig haventje.  Daarnaast is de bestemming perfect voor het maken van wandelingen en fietstochten.



Secrets appartement Villa Christina

Secrets Appartementen Villa Christina ligt haast verscholen, zoveel olijfbomen staan hier in de tuin. Het Griekse plaatje klopt hier helemaal! Als dan ook de vriendelijke eigenaar, genaamd Dimitris, je met een brede glimlach opwacht valt alles helemaal op zijn plek: welkom op Zakynthos!

En niet zomaar een plek, want de rustige ligging verschuilt bijna het feit dat zowel het strand als het centrum op loopafstand liggen. Tussen alle planten en bloemen door liggen de 4 gebouwen van Appartementen Villa Christina, waar het heerlijke zwembad absoluut een ideaal middelpunt van is. Ook is er een kleine kiosk waar ze, naast ijsjes en drankjes, lokale producten verkopen zoals wijn en olijfolie. Ook zijn er strandlakens, parasols voor op het strand en snorkelapparatuur allemaal te leen van de eigenaar, ideaal! Als je je even wilt terug trekken kun je een goed boek lezen in de leeskamer, waar je in alle rust helemaal kunt opgaan in je verhaal. 


Vriendelijke hulpvaardige eigenaar.

Schitterende omgeving.

Winkels en restaurants binnen 10 minuten.

Erf mooi en fijn zwembad.



Kopie website)

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 603,30) € 603,30 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Vroegboekkorting € -11,05 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten inclusief Subtotaal € 592,25 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50 Totaal € 602,75

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.
Boek direct