Lange zomerdagen op Anaxos

lange zomerdagen op anaxos



Anaxos

Een heerlijk plaatsje, gemoedelijke sfeer, puur Grieks. Anaxos heeft een mooi en schoon breed zandstrand met veel gezellige authentieke tavernas. In het achter gedeelte van het dorp liggen de -iets wat verborgen - typische Griekse smalle straatjes. Het is een klein plaatsje met een groot strand, welke op 2 a 3 kilometer van het toeristische Petra ligt. Het is een heerlijke plek voor een onbezorgde zon, zee en strand vakantie. Vanuit deze plek kun je ook het prachtige eiland verder ontdekken als je zou willen, huur een auto voor een paar dagen en trek erop uit of boek een leuke excursie. Naar het bekende en mee toeristische Petra kun je wandelen of een taxi nemen.


Appartement Harris

Lekker ontspannen bij Harris Je hoort de krekels zachtjes tjirpen terwijl je aan het zwembad ligt van appartementen Harris. Een warm eilandbriesje waait door de olijfbomen. Kruidige geuren van geroosterd vlees dringen je neusgaten binnen. Yassou Ellada! Bij Harris is het niet moeilijk om helemaal in de Griekse vakantiemodus te komen. In dit fijne appartementencomplex op Lesbos voelt iedereen zich meteen thuis. Een ontspannen sfeer, een schoon bed, een zwembad voor de deur en een fijn uitzicht over de baai; meer heeft een mens niet nodig om helemaal tot rust te komen. In het typische dorpje Anaxos staan de blauwe stoeltjes en tafeltjes aan zee klaar en je bent zo in het gezellige Petra en het mooie Molyvos. En het fijne aan Harris? Je bent zo bij alle andere hotspots van dit Griekse eiland.

* Goede recensies

* Prachtig strand

* Knus en gemoedelijk

* Kleinschalig



Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct