Veelzijdig Kos

veelzijdig kos



Kos Psalidi

Psalidi de rustgevende ‘voorstad’ van Kos-stad. Zo kun je rustgevende stranddagen perfect afwisselen met een dag vol cultuur.

Fietsen

Het landschap van Kos is relatief vlak. Dit maakt het uitermate geschikt om de omgeving te verkennen met de fiets. Via het aangelegde fietspad langs zee is het heel gemakkelijk om van het Psalidi-gedeelte naar het Lambi-gedeelte te fietsen of een dagje naar het mooie badplaatsje Tigaki een mooie fietstocht te maken.

In Kos-Stad bevinden zich de meest bekende stranden van het eiland Kos, namelijk het zandstrand van Lambi en het kiezelstrand van Psalidi. De gezellige beachbars bij Lambi zijn een aanrader, je kunt hier ook heerlijk zwemmen ind de rustige zee, net zoals nabij Psalidi, waar de kiezelstranden zich bevinden. Wil je een rustig gedeelte opzoeken fiets of wandel verder langs de kust, voorbij Lambi kom je op de stranden waar je rustig kunt genieten van de fantastische helder blauwe zee.


Appartement Sandy/ 8.7

Rust, knus en kleinschalig

In een rustige omgeving niet ver van het strand van Kos-stad . Appartement Sandy is ontzettend goed beoordeeld, zeer knus en kleinschalig, dit is een fijne uitvalsbasis voor een relax vakantie onder de Griekse zon.

Het appartementencomplex ligt tussen het groen, de palmbomen rondom het fijne zwembad maken het plaatje compleet.

De appartementen en studio's zijn ruim en van alle gemakken voorzien.


Relaxen aan het zwembad

Rustig gelegen in het groen

Perfecte uitvalsbasis

Heerlijk ontspannen doe je hier

 Op de fiets naar Kos-stad


(kopie website) Jouw reissom Te betalen aan TUI Volwassene 1 (30 jr.) € 734,00 Vroegboekkorting € -30,00 Aanbiedingskorting. € -210,00 Kassakorting € -50,00 Luchthavenbelasting € 70,00 Vliegbelasting € 29,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief € 543,00 Te betalen op bestemming Toeristenbelasting € 10,50  € 843,50       Totale reissom €553,50


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder.

Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 11 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.
Boek direct