Voordeel vakantie Kreta

voordeel vakantie kreta



Zonnig Kreta

Zon, zee en strand en natuurlijk is er genoeg tot veel te zien op het veelzijdige Kreta! 


Appartement Golden Valentine

Golden Valentin Crazy Days!

Golden Valentin is een uitstekend appartementencomplex, gerund door een typisch Griekse familie die jouw vakantie tot in de puntjes zullen verzorgen. Het complex is gelegen op een heuvel aan de rand van Chersonissos.

Je kunt heerlijk rustig genieten bij het zwembad of aan het strand dat je op loopafstand vindt. Ook is dit complex een ideale uitvalsbasis als je Kreta graag wil gaan verkennen. Een prima keuze!


Ligging:

Golden Valentin in Chersonissos Gelegen op een heuvel net buiten Chersonissos

Het levendige Chersonissos vind je op ca. 600 meter

Bushalte op ca. 300 meter waarmee je zo makkelijk alle kanten kunt reizen!

  Op ca. anderhalve kilometer van het openbare strand

Het traditionele Griekse dorpje Piskopiano op ca. 1 kilometer


Studio (1-3 personen) Ca. 35 m² Airconditioning* Kluisje* Kitchenette Koelkast 2-pits kookplaat Bad of douche Föhn Toilet Balkon of terras met zitje en zeezicht

Let op;  Bij doorklikken naar de reisaanbieder, zie je aan de rechterzijde de korting en totaalprijs! =1 × Studio Logies € 409,00 Korting € -50,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Ter plaatse te betalen: Toeristenbelasting € 21,00 Totale reissom inclusief ter plaatse te betalen kosten € 380,00 Aan Corendon betaal je € 359,00


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder.

* Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct