Neem je tijd in Portugal

neem je tijd in portugal



Albufeira

Bom dia! Van harte welkom in de populairste en meest bezochte badplaats van de Algarve! Voorheen diende Albufeira als knus vissersdorpje, tegenwoordig vindt menig vakantieganger zijn weg naar de meest populaire trekpleister van Portugal.

Overdag bezoek je de gezellige binnenstad. Een deel van Albufeira is zelfs autovrij, waardoor je ongehinderd kan wandelen door het sfeervolle centrum met pittoreske pleintjes en leuke straatjes. Winkel bij typisch Portugese boetiekjes of plof neer op een van de gezellige terrasjes voor een verfrissend drankje. En hoewel de Portugese wijn en port niet te weerstaan zijn, moet je zeker niet vergeten om een ‘bica’ te bestellen. In Portugal is het namelijk heel normaal om dit sterke kopje koffie bij een lekkernij te drinken. De kers op de taart in Albufeira zijn de tropische stranden, waar je onder de Portugese zon pas écht geniet van je welverdiende zonvakantie.


Kopie website reisaanbieder; 1 × Studio Logies € 616,00   Vroegboekkorting € -43,00 Korting € -50,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Ter plaatse te betalen: Toeristenbelasting € 9,00 Totale reissom inclusief ter plaatse te betalen kosten € 532,00 Aan Corendon betaal je € 523,00


Appartement Cheerfulway Choro Maris

Op zoek naar plezierige appartementen nabij het levendige centrum van het populaire Praia da Oura? Dan is Cheerfulway Choro Maris een goede keuze! Vanaf hier loop je gemakkelijk het centrum in, zoek je het strand op en maak je kennis met de bekende Portugese badplaats. Hier is genoeg te beleven en Cheerfulway Choro Maris biedt een uitstekende uitvalsbasis voor een geweldige vakantie! 

Heerlijk Groot zwembad

Fijn zonneteras

Gemoedelijke sfeer


Studio (1-2 personen) Formaat: 40 m2 Slaap-/woonkamer met slaapbank Kitchenette 2-pits kookplaat Broodrooster Koffie-/theezetfaciliteiten Magnetron Satelliettelevisie Telefoon* Kluisje* Bad/douche Toilet Balkon met zitje.


Ligging

De Strip op ca. 10 minuutjes lopen

Om de hoek een supermarkt

Dichtstbijzijnde restaurant op ca. 50 m

Winkeltjes, bars en overige restaurants op ca. 500 m

Strand op ca. 2 km afstand

Bushalte op ca. 150 m afstand

Het historische centrum van Albufeira op ca. 1,5 km afstand


Let op; Bij doorklikken naar de reisaanbieder, zie je aan de rechterzijde de korting en totaalprijs € 523,- 

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder.

* Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct